HSVwinkel.nl is eind februari 2011 van start gegaan en is sindsdien uw specialist voor alle uitgaven van de Herziene Statenvertaling. Snelle levering, direct uit voorraad, gratis verzending en goede service zijn onze trefwoorden.

Bij de start waren er alleen de in december 2010 verschenen basisedities. In de loop van 2011 kwamen daar veel andere uitgaven bij.

In april 2011 zijn de uitgaven van de Herziene Statenvertaling met kerkboek verschenen. Daarin staan achter de Bijbel de 150 Psalmen en 12 Enige Gezangen (berijming 1773), het 'Ere zij God' en 'Een Vaste Burcht', de Belijdenisgeschriften, de Formulieren (zowel de oude tekst als de hertaalde versie), de Belijdenisvragen van Voetius en de Belijdenisvragen die in de Christelijke Gereformeerde Kerken worden gebruikt. Dit zal voor veel gebruikers het 'psalmboekje' worden dat ze 's zondags meenemen naar de kerk. Er is keuze uit vijf verschillende uitgaven.

In mei 2011 is de huisbijbel, die eerder uitverkocht was, opnieuw verschenen. In deze maand kwamen ook enkele nieuwe uitgaven uit: de huwelijksbijbel, de paralleluitgave Statenvertaling - Herziene Statenvertaling en de kerkbankbijbel (met grotere letter).

Van de huwelijksbijbel is er naast de uitgave met zwarte omslag ook een versie met witte omslag.

In september 2011 zijn de schooledities verschenen. Ook deze bevat naast de bijbeltekst de berijmde psalmen, de belijdenissen, formulieren enz. De schooleditie is er in twee versies: met hardcover/linnen cover en met een flexibele cover.

In het najaar van 2011 verschenen D.V. nog twee edities van de huisbijbel, beide met een vivella omslag, met of zonder duimgrepen. Deze bevatten ook de berijmde psalmen, formulieren enz.

In 2012 kwamen er uitgaven van de Herziene Statenvertaling met kerkboek in een groter formaat uit. Er was vraag naar deze uitgaven vanwege de betere leesbaarheid (grotere letter).

HSVwinkel.nl levert alle beschikbare uitgaven uit voorraad en dus zeer snel. Doordat de uitgever alle zeilen moet bijzetten om aan de grote vraag te kunnen voldoen, komt het soms voor dat een uitgave enige tijd niet leverbaar is. Kijk onder 'informatie' voor de actuele gegevens daarover.

hsvjongerenbijbel2