Uitgeverij Royal Jongbloed kondigt aan dat de Bijbels in de Herziene Statenvertaling zes jaar na de officiƫle presentatie in 2010 een nieuw jasje krijgen. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan.
De edities met berijmde Psalmen zijn in het zakformaat 8,5 x 12,5 en in het basisformaat 12 x 18 cm. verkrijgbaar als hardcover en met een vivella of een leren omslag. De leren uitvoering heeft goudsnee en index en bij het zakformaat ook een rits. De vivella-uitvoering is een basisuitvoering, zonder goudsnee en index. Zowel de uitgaven in vivella als die in leer worden geleverd met een beschermende koker.
Er komen ook enkele nieuwe uitgaven zonder berijmde psalmen. In het grote formaat 16 x 24 cm. zijn dat de witte en de zwarte huwelijksbijbel. In het kleine formaat 8,5 x 12,5 cm. is dat een Bijbel met een vivella omslag (met koker). En in het basisformaat 12 x 18 cm. komt er een hardcover. Ook deze uitgaven hebben allemaal een binnenwerk dat in 2 kleuren is gedrukt.

hsvjongerenbijbel2